Giresunspor - Trabzonspor / Trabzonspor Giresunspor Ve Rizespor Dan Dostluk Mesaji / Trabzonspor bu sonuçla puanını 9 yaptı ve zirvede yer aldı.

Giresunspor - Trabzonspor / Trabzonspor Giresunspor Ve Rizespor Dan Dostluk Mesaji / Trabzonspor bu sonuçla puanını 9 yaptı ve zirvede yer aldı.. Trabzonspor bu sonuçla puanını 9 yaptı ve zirvede yer aldı. Trabzonspor, avrupa sonrası lige dönüş yapıyor. Giresunspor ise süper lig'in ilk 3 haftasını puansız kapattı. Trabzonspor, spor toto süper lig'in 3. Giriş:29 ağustos 2021 22:10 güncelleme:29 ağustos 2021.

Gzt giresunspor, süper lig'in 3'üncü haftasında sahasında trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Haftasında gzt giresunspor ile trabzonspor karşı karşıya gelecek. Haftasında trabzonspor, deplasmanda gzt giresunspor ile karşılaşacak. Haftasında bu akşam evinde trabzonspor'u konuk edecek. Haftasında trabzonspor deplasmanda giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Zvlje2 Us8fzdm
Zvlje2 Us8fzdm from www.megaspor27.com
Haftasında gzt giresunspor ile trabzonspor karşı karşıya gelecek. Haftasında bu akşam evinde trabzonspor'u konuk edecek. Haftasında deplasmanda gzt giresunspor ile karşılaşıyor. Haftasında trabzonspor, gzt giresunspor'a konuk oldu. Giresunspor ise puansız son sırada kaldı. Trabzonspor, anthony nwakaeme ile serbest vuruş kullanacak. Ligin ilk 3 haftasında 9 puan toplayan trabzonspor, liderlik koltuğuna oturdu. 29 ağustos pazar günü (bugün) saat 21:45'de başlayacak mücadele çotanak stadı'nda oynanacak.

Trabzonspor giresunspor ile deplasmanda karşılaştı ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

Trabzonspor, spor toto süper lig'in 3. Haftasında trabzonspor giresunspor 'a konuk oldu. Bu galibiyetin ardından trabzonspor puanını 9 yaptı. Trabzonspor giresun'da 3'te 3 yaptı. Haftasında gzt giresunspor ile trabzonspor karşı karşıya gelecek. Giresunspor tolgahan acar (oynama izini yok), esat mala (oynama izini yok), cevatcan ekinci (oynama izini yok), michal nalepa (oynama izini trabzonspor dorukhan toköz (ayak sakatlığı). Haftasında trabzonspor, gzt giresunspor'a konuk oldu. Ligde son oynadıkları kasımpaşa maçına göre trabzonspor karşısında ilk 11'de iki değişikliğe gitti. 29 ağustos pazar günü (bugün) saat 21:45'de başlayacak mücadele çotanak stadı'nda oynanacak. Haftasında gzt giresunspor'a konuk oldu. Haftasında deplasmanda gzt giresunspor ile karşılaşıyor. Haftasında trabzonspor, giresunspor deplasmanına çıkıyor. Giresunspor ise süper lig'in ilk 3 haftasını puansız kapattı.

Haftasında trabzonspor, giresunspor deplasmanına çıkıyor. Trabzonspor, avrupa sonrası lige dönüş yapıyor. Trabzonspor, spor toto süper lig'in 3. Giresunspor tolgahan acar (oynama izini yok), esat mala (oynama izini yok), cevatcan ekinci (oynama izini yok), michal nalepa (oynama izini trabzonspor dorukhan toköz (ayak sakatlığı). Haftasında deplasmanda gzt giresunspor ile karşılaşıyor.

Xiklmro2gnrh3m
Xiklmro2gnrh3m from cdn.sporx.com
Haftasında gzt giresunspor ile trabzonspor karşı karşıya gelecek. Haftasında trabzonspor, gzt giresunspor'a konuk oldu. '' iki takım arasında ''. Giresunspor ile trabzonspor bugüne kadar 6 maçta karşı karşıya gelmiştir. Spor toto süper lig'in 3. Trabzonspor giresun'da 3'te 3 yaptı. Ligde son oynadıkları kasımpaşa maçına göre trabzonspor karşısında ilk 11'de iki değişikliğe gitti. Haftasında trabzonspor, giresunspor deplasmanına çıkıyor.

Haftasında trabzonspor, gzt giresunspor'a konuk oldu.

Haftasında trabzonspor, gzt giresunspor'a konuk oldu. Trabzonspor, spor toto süper lig'in 3. Trabzonspor, anthony nwakaeme ile serbest vuruş kullanacak. Haftasında trabzonspor, deplasmanda gzt giresunspor ile karşılaşacak. Spor toto süper lig'in 3. Giresunspor ise puansız son sırada kaldı. Haftasında deplasmanda gzt giresunspor ile karşılaşıyor. 29 ağustos pazar günü (bugün) saat 21:45'de başlayacak mücadele çotanak stadı'nda oynanacak. Haftasında gzt giresunspor'a konuk oldu. '' iki takım arasında ''. Ligin ilk 3 haftasında 9 puan toplayan trabzonspor, liderlik koltuğuna oturdu. Haftasında gzt giresunspor ile trabzonspor karşı karşıya gelecek. Giresunspor ise süper lig'in ilk 3 haftasını puansız kapattı.

Haftasında trabzonspor, giresunspor deplasmanına çıkıyor. Giresunspor maçı öncesi trabzonspor'da abdülkadir ömür, spor toto süper lig'de bu sezon ilk kez maça ilk 11'de başlayacak. Giresunspor ise süper lig'in ilk 3 haftasını puansız kapattı. Trabzonspor, spor toto süper lig'in 3. Gzt giresunspor, süper lig'in 3.

Dk79nhiw75qhvm
Dk79nhiw75qhvm from i.tv100.com
29 ağustos pazar günü (bugün) saat 21:45'de başlayacak mücadele çotanak stadı'nda oynanacak. Giresunspor ise puansız son sırada kaldı. Haftasında trabzonspor, gzt giresunspor'a konuk oldu. Trabzonspor, spor toto süper lig'in 3. Hafta maçında giresunspor ile trabzonspor karşı karşıya geldi. Ligin ilk 3 haftasında 9 puan toplayan trabzonspor, liderlik koltuğuna oturdu. Trabzonspor, anthony nwakaeme ile serbest vuruş kullanacak. Trabzonspor bu sonuçla puanını 9 yaptı ve zirvede yer aldı.

Giresunspor ise puansız son sırada kaldı.

Trabzonspor bu sonuçla puanını 9 yaptı ve zirvede yer aldı. Trabzonspor giresunspor ile deplasmanda karşılaştı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. 29 ağustos pazar günü (bugün) saat 21:45'de başlayacak mücadele çotanak stadı'nda oynanacak. Haftasında gzt giresunspor'a konuk oldu. Haftasında trabzonspor, giresunspor deplasmanına çıkıyor. Haftasında gzt giresunspor ile trabzonspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor, spor toto süper lig'in 3. Ligin ilk 3 haftasında 9 puan toplayan trabzonspor, liderlik koltuğuna oturdu. Hafta maçında trabzonspor deplasmanda giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Giresunspor ile trabzonspor bugüne kadar 6 maçta karşı karşıya gelmiştir. Giresunspor tolgahan acar (oynama izini yok), esat mala (oynama izini yok), cevatcan ekinci (oynama izini yok), michal nalepa (oynama izini trabzonspor dorukhan toköz (ayak sakatlığı). '' iki takım arasında ''. Giriş:29 ağustos 2021 22:10 güncelleme:29 ağustos 2021.